Over ons

Welkom bij IMC onderhoudsbedrijf

Uw beste keus voor renovatie en verbouwing

Renovatie of verbouwing Heeft u een nieuw huis of heeft uw oude huis een opknapbeurt nodig.
Weet u niet precies wat u wilt? Dan onze tip: laat het doen door een ervaren partij. We gaan er van uit dat u voor het selecteren van het juiste bedrijf zo zorgvuldig mogelijk te werk gaat.
U let op kwaliteit, professionele service en natuurlijk op de prijs.
IMC is een poolse aannemersbedrijf , dat met u mee denkt , adviseert en afspraken maakt waarop u kunt bouwen.

Badkamers renovatie en verbouwing
Toiletten renovatie en verbouwing
Tegelwerken vloeren en wanden
Binnen stukadoor-en schilderwerken
Buiten schilderwerken
Zolder verbouwing
Timmerwerken

Kwaliteit

IMC onderhoudsbedrijf is een groeiend bedrijf dat bestaat sinds 2002. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven in heel Nederland. En of het nu gaat om het werkzaamheden voor uw huis of uw bedrijf: wij zetten op uw klus onze meest ervaren kracht(en). Zodat u altijd verzekerd bent van vakwerk.

Professionele service

Onze opgebouwde ervaring door de afgelopen jaren heeft ons tot een betrouwbare partner gemaakt. IMC is voortdurend groeiend en blijft investeren in kennisvergroting. We doen u de beste aanbiedingen en suggesties ten aanzien van elk aspect van het werk. We passen moderne technologien en materialen voor u toe.
Als u vandaag contact met ons opneemt en een offerte aanvraagt, heeft u die binnen paar dagen in huis. Tegelijkertijd kunnen we meteen afstemmen wanneer we bij u met het werk kunnen beginnen.

Prijs

Onderhoudsbedrijf IMC  kent de markt en de gebruikelijke tarieven goed. Onze ervaring van de afgelopen jaren is dat onze klanten ons werk positief beoordelen.
Wij bieden aantrekkelijke tarieven aan . We zijn flexibel en in staat om snel een project op te starten en te realiseren. Wij nodigen u uit om ons te contacten. Met plezier zullen we een afspraak met u maken en u ons aanbod presenteren.
Door een slimme manier van organiseren, zijn wij in staat om een interessant aanbod te doen richting al onze klanten en andere geïnteresseerden. En dat worden er steeds meer.
Foto’s van gerealiseerde projecten vind u in onze galerie.

Copyright © 2016 IMC, Design by FQX Design